Mlayu amben lan sarapan

Mlayu amben lan sarapan

Mlayu menyang amben lan sarapan

Hot

Friday, January 5, 2018

Mlayu menyang amben lan sarapan

January 05, 2018 1

Mlumpat menyang penginapan cilik sing aneh mung pikirane sing ora bisa dianggep babagan papan pemandhangan ing wayah sore ing musim semi pungkasan sing mentas bubar supaya bisa narik kawigaten nalika iklim wis nggumunake. Nyetel metu Bed lan Breakfast Inn minangka salah sawijining pendekatan sing paling apik kanggo lelungan. A penginapan sethitik cendrawasih biasane sing nyenengake ati sing nyenengake omah kanggo sampeyan lan nyawisake istirahat wengi sing becik, tenang, sing nyenengake lan pesta beracun kanggo diwiwiti. Kanggo wektu sing cukup suwe ing papan panggonan informal Eropa, wis dadi pilihan hotel sing disenengi. Papan wisata sing ditemtokake ing wayah wengi iku sawijining hotel sing umume ana omah, bungalow utawa malah chateau. Fasilitas penginapan ing informal tetep ril ngresiki lan nyenengake supaya sampeyan ora ngetokake stresse.

Bed lan Sarapan ora mung papan kanggo nginep ing wayah wengi lan entuk pésta ing wayah esuk, minangka keterlibatan sing paling luar biasa ing akomodasi. Kabeh barang sing dianggep gegayutan karo sing ditindakake, penginapan mung sing aneh luwih saka bisnis, iku cara urip. Sembarang pemilik bakal ngaku, mlaku-mlaku sing ora resmi minangka ukuran karya sing ageng. Pemilik kudu njaga kalender tegese njaga kamar lan ngurusi pawon amarga padha nyimpen karyawan cilik lan nandur modal energi sing akeh digandhengake karo pengunjung, nglayani anggur lan ngowahi atmosfer sing nyenengake kabeh sing tetep ana ing b & b.

Apa sampeyan bisa nggarap penginapan sethithik mung minangka strategi kanggo sukses? Innkeepers duwe tugas kanggo ngresikake tamu ing omah, loro karo B & B lan wilayah sing nyakup. Innkeeping, mirip karo sawetara pagawean liyane, nyuwun marang wong-wong sing wis sah ngalami pekerjaan amarga wis njaluk. Ide papan montor mabur wis suwe ana ing sawetara pigura wiwit wong wiwitan dijajah, saengga bisa ndadekake kepenak sing dhuwur banget. Njupuk sawijining motel ora kudu dikepeng karo anyar wae kaya usaha tanah, nanging ing pangerten iki sampeyan uga bakal nglawan bisnis lingkungan, nanging respon saka para pengunjung bisa banget.
Read More